maanantai 12. elokuuta 2013

Vilma löytyi, mutta missä on Bella?


 Vilma oli kadoksissa noin kuukauden, mutta onneksi naapurin pojat löysivät sen  iltamyöhään jostain niemen tienoolta, siis järven takaa. Pojat olivat kantaneet Vilman kotiinsa ja ruokkineet ja seuraavana päivänä tulikin tidustelusoitto, onko kissa meidän. Olihan se. Pojat saivat karkkipussit.


Vilma on vanhapiika, omaa rauhaa rakastava kissa.
Vilma on viisi vuotias ja hain sen aikoinaan löytökissatalosta. Vilma oli alunperin löytynyt Vilppulasta tien poskesta toisen vielä pienemmän pennun seurassa.


Vilma aloitti heti pentuna hiirien pyytämisen. Vilma löysi kamarista hiiren, joka piiloutui pyykkikopan kannen alle. Vilma katseli uteliaana ja kosketti varovasti tassullaan hiirtä. Hiiri huitoi käpäläänsä ja KARJUI!!!! Vilma väisti takavasemmalle ja kosketti uudelleen ja hiiri karjui taas nyrkkiä huitoen...tunti siinä taistelussa meni.             




Bella, Pörri, entinen Bernand.
Bella on kolme vuotias kissa. Laiska ja mukavuutta rakastava kissa.

Bella muutti meille, koska sitä ei huolittu kerrostaloon. Bella joutui heti huonoille teille ja teki 5 au-pentua, isä on tuntematon.

Pennut saivat kaikki hyvän kodin, yksi punaisista jäi meille ja toinen punainen pentu palautui pitovaikeuksien takia.
(Rivitalon ihmiset eivät tykänneet kissan tassujen jäjistä auton nokalla)

Bella on ollut hukanteillä kolmisen viikkoa, toivottavasti sitä ei ole kettu, eikä ilves ole napannut. Toivomme kovasti että Bella olisi vain eksynyt, kuten Vilmakin. Bella on päässyt youtubeenkin: Pörri the tiger.

1 kommentti: